Hoppsan..

Varit väldigt dåligt med uppdateringar den sista tiden men varit fullt upp med renovering och förberedelser inför jul. Ska försöka bli bättre på detta snart då vi börjar bli lite mer klara hemma med just denna renovering nu.

Har lite bilder på saker jag gjort som jag inte lagt upp heller men ska göra det inom de närmaste dagarna tänkte jag :)

Hoppas ni alla har haft en mysig jul och att ni inte blåser bort i stormen som just nu härjar utanför!!


24 dagar kvar till jul...

...är det idag och inte en enda snöflinga utanför fönstret utan väldigt mycket regn och rusk istället.... Liite snö skulle ju inte skada för att få lite mer julstämning.

Idag har vi städat heeela kvällen här hemma. Så stökigt och dammit pga renoveringen som verkar blivit ett evighetsprojekt. Nu är det i alla fall inte så farligt orent (?) i några rum i alla fall. Imorgon kommer rörmokaren (äntligen!!!) och ska titta på jobbet som ska göras i hallen. Inte en dag förtidigt... får väl se om vi hinner klart innan jul... jag tvekar... men hoppet är det sista som överger en så jag fortsätter att hoppas.

Klockan är just nu alldeles för mycket och jag skulle behövt gå att lägga mig typ helst för typ en timma sedan. Blir nog en trött fredag på jobbet, MEN det är i alla fall fredag och på kvällen ska jag umgås med goa vänner och mysa!!!

Nu nanna kudden ;)


RSS 2.0