Helgen i stort

Vi var på Hem & Villa i lördags och spanade in massa montrar och passade även på att prova lite olika viner :) Det fanns mycket att titta på men inte något speciellt som intresserade oss utan vi strosade mest runt. Vi såg Arga Snickarn och många ur hans team, det var roligt eftersom vi brukar titta på det typ varje vecka! Får väl se om vi kommer behöva hans hjälp någon gång haha...

Idag har vi slöat och snickrat hemma. Det går lååångsamt framåt, men det går framåt i alla fall :) Det var skönt att få en extra timma att sova i natt, den utnyttjade vi med råge ;)

Ska nog göra lite julkort ikväll samtidigt som det blir soffhäng och tv! Måste vila upp oss inför kommande arbetsvecka...

Hoppas ni haft en trevlig och mysig helg!


Today....

IDAG ÄR DET

Gilla detta i massor!! Jag ska snart åka till jobbet och sen när det är färdigjobbat är det bara att åka hem och ta helg. Först ska det inhandlas lite fredagsmys-saker så klart haha....

Imorgon ska vi åka till Göteborg och Hem&Villa mässan. Det ska bli spännande och se vad den har att erbjuda och om vi ser några tv-kändisar kanske ;) Utöver det så blir det grejande hemma... vi får nog lägga på ett kol om vi ska bli färdiga innan jul. Är det någon där ute som känner en rörmokare så får ni gärna lägga en kommentar här så blir vi glada. Mycket gör vi själva men vissa saker måste proffsen sköta!!

Och som vanligt hoppas jag på att hinna måla lite i helgen också!

Ha en härlig fredag!


Pysselkväll

Igår var det min pysselkväll och då som jag skrev så var det massa pysslande på gång. Så här kan det se ut när jag pysslar ;)
Massa saker på bordet om man säger så!
Kul är det i alla fall och massa färg på fingrarna får man. Igår var inte riktigt min kväll för jag tappade penseln på golvet och lyckades även "skvätta" färg på mig själv vid ett annat tillfäll. Pysslandet gick dock bra i övrigt!

Tavlor

Just nu håller jag på med hur mycket pyssel som helst hemma... berättar varför om ett tag, inte riktigt än ;)
Har börjat måla två stora tavlor vilket är väldigt roligt. Färgglada tavlor som kan sätta färg på ett i övrigt ganska vitt rum, vilket jag gillar.

Så här ser tavlorna ut just nu, inte klara än och som ni ser har jag lagt lite mer tid på den ena som jag kommit lite längre med. Tavlorna är 1x1m så det får plats massa roligt på!



Utanför fönstret regnar det för fullt just nu och är allmänt mörkt och höstigt, men det är väl så det ska vara innan vintern sätter sina klor i vardagen. Skönt förövrigt om vintern inte komme riktigt så snabbt som förra året, jag har gärna höst ett tag och behöver ingen snö, frost och kyla än på ett tag. Bara det är vitt ute vid jul så är jag nöjd. Mysa inne kan man ju göra ändå och slippa skotta än är rätt så skönt måste jag säga efter förra vintern ;)

Barntavlor igen :)

Då var det lördag och full rulle med renovering hemma. Önskar det blir lite tid över för pyssel men det återstår att se hur smidigt det går här hemma. Vi måste ju arbeta på så att vi blir klara någon gång!

Jag tänkte bara visa upp de sista barntavlorna i min barntavelsrace :) Idag blir det tre nya tavlor och då med pingvinen, blomman och kepskillen!

Ha en fortsatt trevlig helg så hörs vi förhoppningsvis imorgon också!!
NU = fortsatt renovering och på med bygghandskarna

Fortsättning på barntavlorna

Då var det fredag och snart helg igen! Ska bli väldigt skönt men har inget planerat mer än massa renoveringsjobb. Förhoppningsvis kommer vi en bit nu i helgen, det hade känts bra.

Igår firade vi två månader som gifta. Tiden går så snabbt! Men Skatteverket verkar inte bry sig att det har gått så lång tid för det är fortfarande inte registrerat, varken giftemålet eller namnbytet.... konstigt att det ska ta så lång tid när en myndighet är inblandad ;)

Över till den tredje debutdagen med barntavlor. Idag är det två nya figurer som gör entré och det är en mystisk filur och en grön figur!

Hoppas ni får en härlig helg och en fredag med massa fredagsmys!!

Sista dagen för beställning av 14 julkort eller färre...

...maila in beställningen till [email protected] senast idag för att vara säker på att få julkorten i tid :)

Priser och annan info finns hääär!!

Kramar

Barntavlor debut 2

Godmorgon!!

Idag är det dags för nästa debut gällande mina barntavlor. Denna gången är det trollkarlsklumpen och en randig filur som visar upp sig ;)

Ja då var det dags att gå till jobbet också snart...
Imorgon är det redan fredag och sen helg, veckorna går väldans fort tycker jag, någon som håller med?

Ha en skön dag!

NYHET - barntavlor

Godmorgon!
Nu finns det även barntavlor att beställa, 9 olika varianter just nu. Nedan ser ni två av dem och de närmaste dagarna kommer jag visa upp allihopa. De som finns klara är 10x10 cm, men det kommer även gå att beställa i andra storlekar.

Idag är det prinsessan och masken som gör debut :)

Här regnar det som bara den och idag är det pysseltime på kvällen egentligen. Får se om det hinns med något för det ska fikas med några goa tjejer efter jobbet först :)

Önskar er en bra dag!

Namngivningstavla

Denna tavla fick Nathaniel i namngivningspresent!

För att beställa en liknande mailar ni till [email protected] (eller [email protected])

Som ni ser har nu PysselMonstret en egen mailadress, det går bra att maila till vilken som för att beställa givetvis :)



Tavla till Elwira

I ettårspresent fick Elwira nedan tavla som jag har gjort och nu i helgen firade vi hennes tvåårsdag med tårta och lek :) Som ni kan se på bilden så har hon en bra blandning på sina leksaker, allt från rosa barbapappa till racerbilar!



Hoppas ni haft en trevlig helg!!


Bröllopspresent

Här är den andra skylten som jag inte har visat er än på bloggen. Den är en bröllopspresent och skulle ha ett rockigt tema fick jag veta i samband med beställningen! Kanterna är helt svartmålade och lite "ojämna" istället för sotade och för att göra den lite rockigare målade jag en dödskalle på också. Hoppas att det syns att den inte var till vilket brudpar som helst :)



(Obs! Bilden är tagen med min mobilkamera så kanske inte den bästa upplösningen direkt :P)


Påminnelse igen...

...till er som vill beställa 14 eller färre julkort så måste jag ha beställningen senast den 20 oktober, bara en vecka kvar nu!! Så tveka inte, utan maila beställningen till [email protected] :D

Mer info om priser mm. hittar ni här!!!

Kram kram

Doptavla

Här kommer en av skyltarna som jag skrev om häromdagen. Det är en doptavla till lilla Alice, och jag hoppas att hon och hennes familj blev glada för presenten.
Denna skylt fick rosa kanter istället för svarta.
Jag är väldigt nöjd med den!
Önskar er en härlig dag :)

Produkter




Det kommer uppdateras med mer produkter allt eftersom, men detta är vad som finns att beställa just nu :)

Har Ni någon egen idé med vad Ni vill beställa men som inte finns med på listan så säg till så kanske jag kan lösa det ändå, det är alltid roligt med nya saker och jag är väldigt öppen för nya produktidéer!

Beställningar mailas som vanligt till [email protected] eller så ringer ni på 0733-78 88 10




Sorry...

..mycket dålig uppdatering förra veckan.. berodde på renoveringen hemma = tillfälligt inget bredband. Nu är det dock ändring på det så nu ska uppdateringarna ske lite oftare igen.

Jag har två fina skyltar som ni inte fått se än, men det ska det snart bli ändring på!

Hoppas ni haft en bra helg och önskar er en bra vecka!


Höstrabatt :)

Alla som gör en beställning innan den 10 oktober får


på hela köpet!

Maila beställning till [email protected]


Födelsedagskort

Två stycken födelsedagskort till två goa tjejer :)
Grattis till er igen och tack för igår!!
Dags att fortsätta med söndagsbestyren!

RSS 2.0