En sommarpresent till någon man tycker om

En söt skylt, ca 15 cm hög, att hänga på dörren eller väggen. Trevligt att ge bort som present när man kommer på besök eller varför inte ge sig själv något, lagom till semestern!

Går att beställa med valfri färg på blomma :)
80:- /st
Det finns även möjlighet att beställa med annan text på också och med eller utan blomma givetvis:)
Hör av er till [email protected] för att göra en beställning.
Trevlig kväll och helg önskar jag er :)

PysselMonstret

Då var det äntligen gjort... jag har registrerat mitt eget företag så att jag kan sälja massa tavlor, kort, skyltar och annat roligt hur mycket jag vill.


...blev namnet på företaget där ni kan beställa kort, tavlor, skyltar, doptavlor mm. Ja, allt möjligt... bara fantasin sätter gränserna! 


Det ska verkligen bli jätteroligt och se vart detta ska ta vägen! Här på bloggen kommer ni löpande att få se vad som finns att beställa och vilka beställningar som har gått iväg.

Så tveka inte utan hör av er om ni ska på inflyttningsfest, dop eller kanske kalas och vill ha med en personlig present, eller om ni vill dekorera hemma med en tavla eller sätta en välkomstskylt på dörren!

Maila till [email protected] för att göra en beställning. Ange vad ni vill beställa (tavla, skylt, kort etc.) och med vilken text eller motiv ni vill ha på. Meddela även vilken dag som den måste vara färdig, men räkna med att det tar ungefär en vecka att få det klart från det att ni fått bekräftelse på beställningen med prisuppgift. Är det extra bråttom och kanske lite sista minuten så meddela det så ska jag försöka lösa det :)


Nedan följer lite smakprov på vad som kan beställas:

Det kommer snart lite fler inlägg med vad som kan beställas så håll utkik!!

Jag hoppas vi hörs!!


Lite förnyelse och nyheter

Det kommer bli lite förnyelse här på bloggen inom en snar framtid och ni kommer även snart få lite roliga nyheter, så håll utkik här för fortsättning följer....
:)

RSS 2.0