Idag är det...


Om nu någon av er hade missat det så tänkte jag bara påminna om det!
I helgen blir det massa grejande hemma och förhoppningsvis hinner jag påbörja en ny tavla... kliar i fingrarna men har inte hunnit börja än då det har varit massa måsten som "måste" göras först. Så hoppas hoppas hoppas att jag har tid med detta... men återstår att se...

Glöm inte fredagsmysa nu med det ni känner mest för!

Extra många kramar idag för idag är en underbar dag = fredag!! :D


Sista dagen för beställningar på 15 julkort eller fler!!

maila beställningen senast idag till [email protected] :)

Priser mm hittar ni i detta inlägg Julkort 2011!

Kram kram

Färger

Jag tycker det är väldigt roligt med färger. Nu på hösten t.ex. finns det mängde med fina färger ute i naturen som liksom förgyller att det just nu är höst som kanske av många uppfattas som en tråkig årstid. Jag älskar hösten just för alla färgers skull och för att man nu kan börja mysa inne med massa tända ljus. Det är hur skönt som helst att burra upp sig i soffan med en filt, tända en massa ljus och läsa en bra bok eller titta på en härlig film.

Att jag gillar färger syns kanske hemma också (för er som varit på besök), för det skulle aldrig falla mig in att bara ha vit inredning hemma. Det är jättefint hos andra, men jag vill ha färg :). Jag har gärna vita väggar men då går jag lös på inredningen istället och sätter färg på rummet på det sättet. Jag vill ha massa färger :) Haha ibland kanske för många till och med. Just nu håller vi på att renoverar som ni kanske har läst innan, och när vi nu ska bestämma hur det nya ska se ut så har vi fått ett problem... jag vill ha en cerice fondvägg i hallen/trappuppgången... nu tycker ni kanske att jag är helt galen, men det skulle bli sååå himla fint! (ihop med i övrigt vita väggar och grått golv)! Vi får väl se hur det blir... önska mig lycka till :D

Färger är roligt när man målar tavlor också. Spännande att prova nya kombinationer eller sådant man vet fungerar ihop sedan tidigare. Om jag nu inte får igenom min plan med cerice (går även bra med annan stark färg) fondvägg hemma så ska vi i alla fall ha massa färgsprakande tavlor på den väggen.

På pysselfronten är det fullt upp hemma, vilket är väldigt roligt!!




Förlovningspresent

Fick en beställning på förlovningspresent och resultatet blev så här:
(Tyvärr blir bilden på sidan för skärpan försvann när jag roterade den...)


Välkommen

"Välkommen" med träblomma
(ca 15 cm hög)

This kitchen...

Fick en beställning till ett kök där det skulle stå "this kitchen is always open"
Resultatet ser ni nedan!
Tavlan är 20x60cm
Ska ta en bild på när den sitter på plats också sen :)

Påminnelse!!!

Nu är det bara en vecka kvar för att beställa 15 julkort eller mer, så ni som inte gjort det GÖR DET NU :D genom att maila till [email protected] och ange hur många ni vill beställa!!

Info om priser mm. hittar ni här :)

Kram på er


Tjuvkik...

En liten tjuvkik på årets julkort bjuder jag på nu...
Om ni vill beställa hittar ni informationen om det här :)

Älskade mormor!









Idag ska det pysslas..

Jag är ensam hemma ikväll så då ska jag passa på att ägna mig åt massa pysslande. Det ska bli julkort och tavlor så att det står härliga till. Först jag jag dock inhandla papper mm. för att göra kvällen fulländad :)



Längtar ihjäl mig efter att få pyssla och mysa inne när det är regn och rusk ute!!

Igår gjorde jag nästan klart en tavla har lite finjusteringar kvar att göra, men den hamnar snart här för er att beskåda:)



Familjetavla

Här finns hela familjen samlad på en tavla med namn lite kors och tvärs
Denna är 40x40 cm så att alla fick plats.
Vill just DU beställa en liknande tavla eller en helt annan slags tavla så är DU välkommen att maila [email protected]
Här blåser och regnar det som sjutton, hoppas att ingen av er blåser bort!
Mys i höstmörkret är mitt bästa tips för dagar som dessa!
Kramar

Om...


NYHET - stenar med text

Då var det dags att introducera en liten nyhet. Jag kom på att vita tegelstenar är ganska fint att ha som prydnad och skriva lite fina och tänkvärda ord på. De kan placeras både ute på trappan, i rabatten eller inne på hyllan. Vart man vill helt enkelt. Nedan kommer ett litet exempel :)
Denna sten är nästan fyrkantig men det finns lite alla möjliga storlekar.
Hör av er om ni är intresserade till [email protected]
KRAMAR

1-årskalas

Idag är det 1-årskalas för en söt liten kille. Den riktiga presenten var slut hos affären och var tvungen att beställas så den kommer lite senare. Det går ju dock inte gå på 1-årskalas utan att ha med sig en present ändå så det fick bli nedan tavla så länge! Hittade en söt dikt på nätet som passade väldigt bra dagen till ära.
"20x20cm med handskriven dikt"
Önskar er alla en trevlig helg!
Kram kram

Lite mer kärlek

En tavla som blev en bröllopspresent. Jag hoppas brudparet blev nöjda!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!!
Kram

Byggdamm...

Om man tycker det är mysigt med byggdamm är man välkommen hem till oss!! Just nu är det ett lager med damm i heeela huset, allt från vardagsrum till minsta lilla vrå inne på toaletten. Det kan ha att göra med att vi håller på att renoverar i hallen och trappuppgången och där går det ju inte att stänga till för vi måste ju kunna ta oss upp och ner för trappan... men det borde vara förbjudet med byggdamm och damm överhuvud taget!!



På alla mina tavlor och pyssel återfinns det även byggdamm givetvis och just nu är tiden lite begränsad med just pysslande. Har lite projekt som jag bara väntar på att få ta tag i. Har tre stoora taveldukar hemma som bara väntar på att få lite färg på sig (1mx1m) och en påse med massa frökapslar från ett av våra träd som jag ska göra en krans av att sätta på dörren så där höstigt och fint och lite annat pysslande...

Skulle kunna vara hemma hela dagarna och bara pyssla för då mår jag riktigt bra!

     

Nu ska jag fortsätta bland att byggdamm och försöka göra så att vi blir klara så fort som möjligt så att det som är lite roligare går att prioritera istället!

Kram på er


Kärleken är evig...

...som Lena PH sjunger :)
(PS. den är till salu ;) )
Ha en fortsatt mysig söndag!!
KRAM

RSS 2.0