Mormor betyder mycket

Detta är mina senaste tavlor som jag gjort. Texten på tavlorna hämtade jag från bodnader som hänger hemma hos min morfar (och mormor). Min mormor gick bort nyligen och det är hon som har hängt upp bodnaderna av någon anledning, antagligen för att de betydde något för henne. Efter att hon gick bort insåg man mer vad orden egenltigen betyder! Mormor betydde och betyder fortfarande väldigt mycket. Hon var/är min stora idol, en starkare kvinna och gladare människa får man leta efter länge. Dessvärre fick hon cancer, först bröstcancer som hon besegrade men sedan hittade de en tumör i magen som till sist vann över henne... Men mormor finns alltid i mitt hjärt <3


Julkort

Nu har jag och en kompis suttit två kvällar och gjort massa julkort. Jag fuskade och började lite i helgen för att det lockade så. Det är många julkort som ska skickas och då blir det ju mycket jobb för att hinna klart med alla, men det är så kul så det gör inget.

Nu har jag i alla fall inte så många julkort kvar. Vi ska sitta igen nästa vecka, nedan får ni ett litet smakprov på dem jag gjort. Detta år är det less is more som gäller för julkorten eftersom det är så många som ska göras och som förra året började vi inte riktigt i tid. Dock började vi tidigare i år än förra året.







RSS 2.0