Bröllopstavla

Fick en beställning på en tavla som skulle vara en bröllopspresent. Hon hade sett en tidigare beställning och ville ha en liknande och så fick det bli helt enkelt :) Här hittar ni den första tavlan och nedan ser ni den som gjordes till denna gång :)
Nu börjar även hallen se riktigt fin ut. I lördags sydde jag gardiner till hallen och i fredags köpte jag en orange fåtölj på Åhléns som blev en härlig färgklick i hallen :) Det blev lite målande i helgen också, så nu tror jag att den oranga tavlan som ska sitta i hallen är klar... får fundera lite till ;) Nedan är en bild i alla fall...

Nu ska jag greja lite mer här hemma.


En tavla till

Här kommer ytterligare en tavla som blev gjord innan jul :)
Av någon anledning vill den inte bli åt rätt håll men ni får väl vrida på era huvuden eller på skärmen så ser ni kanske bättre ;)


Den är 50x40 dekorerades med lite spets också!



Liten uppdatering igen...

Det tog visst lite längre tid än planerat innan jag fick tid att blogga lite. Hela december och januari har varit fylld med jobb och renovering men nu börjar det lugna sig lite grand.

Här är två tavlor som jag gjort långt innan jul men inte lyckats få upp på bloggen än... segt ska det vara... ber om ursäkt för dåligt ljus men man ser ju i alla fall vad det är och det får väl vara huvudsaken nu helt enkelt :)



Nu ska jag även erkänna att jag nyss lyckades med något jag trodde var i princip omöjligt... jag misslyckades med stuvade mackaroner... har aldrig hänt tidigare (jo en gång, men då var jag lite och första gången jag skulle göra det och försökte göra stuvningen med mackaronerna kvar i kastrullen...) men ja idag hände det igen... hahaha... men försöker man göra liite fööör många saker samtidigt så blir det visst så.. nu ska jag i alla fall äta upp det som jag lyckades rädda och samtidigt så lovar jag på heder och samvete att detta aldrig kommer bli en matblogg ;)

Ha en trevlig kväll


RSS 2.0