Kors och tvärs

En rolig tavla man kan göra väldigt anpassad efter önskemål :) Har två till men vill inte visa dem ännu då de är presenter så att jag inte förstör själva grejen med tavlorna! Så denna får ni hålla tillgodo med så länge :)
Får be om en bild när den hänger där den ska också för denna var inte så rolig bild men tavlan syns ju i alla fall ;)
Vill någon beställa en egen är det bara att maila till [email protected]!!
Kram

Julkort 2011

Nu börjar så sakta höstmörkret smyga sig på och här om dagen var det "bara" 4 månader kvar till julafton. Det börjar då blir dags att fundera på utseendet på årets julkort om man hade tänkt göra egna. Det är perfekt att sitta i höstmörkret med tändljus (kanske lite mer belysning behövs också) och pyssla ihop lite julkort, mysigt vill jag lova!

Om det är någon som vill beställa julkort och även vill att de ska vara klara i tid lagom till jul så är det dags att göra det nu:) När det gäller vanliga kort så kostar de 50kr/st men för julkort så har jag lite specialpris eftersom man ofta vill beställa mer än ett, därför gäller följande grundpriser* för julkort i år:

1st - 50kr/st
2-4st - 40kr/st
5-9st - 36kr/st
10-14st - 30kr/st
15-19st - 28kr/st
20st och fler - 25kr/st

Jag vill ha beställningar på 15 kort eller fler senast 30 september och beställningar på 14 kort eller färre senast
den 20 oktober för att hinna bli klar med alla i tid :)

Beställningarna mailas som vanligt till [email protected]

Tidigare julkort som jag gjort hittar ni här och här!

Hoppas ni har en mysig tisdagkväll, det ska jag försöka ha i alla fall trots förkylning :)
KRAM



*I grundpriset ingår handgjorda julkort i enklare desig och cellofankuvert, om något utöver det önskas så tillkommer det en avgift per kort beroende på vad önskemålet innebär. Behöver julkorten postas till dig som beställer tillkommer även porto enligt Postens portotabell. Jag ser till att de är paketerade ordentligt (men kan inte påverka hur posten hanskas med det).


Fikakorg att ge bort

När någon gjort något bra som förtjänas att uppmärksammas men man kanske först inte riktigt vet vad som passar, kan man ju alltid ge bort en korg med massa smarriga saker. Denna korg fick vår fantastiska chaufför och hans fru för att de var med och hjälpte till på vårt bröllop!
Vill någon ha hjälp med att fixa en fin korg att ge bort är det bara att höra av sig :)
Kram på er

Tavlor

Mina föräldrar ville ha tavlor inne på sin gästtoalett som går i grått, vitt och svart så då blev det två acryltavlor till dem. Nedan är resultatet :)
Vid beställning av målade tavlor kommer prisuppgift i samband med förfrågan då det kan skilja sig mycket på hur lång tid det tar beroende på önskat motiv :)
Ha en fortsatt trevlig söndag!
Kram

Söta skyltar

Två skyltar som jag hunnit med att göra innan bröllopet faktiskt, trotts mycket annat att göra, då de var tvungna att vara klara innan ett visst datum :) Det gäller att prioritera!!
"Världens bästa faster" med foto
ca 35-40 cm hög
"Fly with angels, dance with the stars"
ca 15 cm hög
Beställning mailas till [email protected]
Kram

Bröllop

Nu är jag fru till världen bästa man efter att haft en underbar dag och helg! Helt magiskt var det. Tänkte att jag skulle visa lite av det jag pysslat med till bröllopet. Är inte klar än eftersom vi ska skicka ut tackkort till alla underbara människor som var med och förgyllde vår dag på ett eller annat sätt, men ni kan få se lite bilder på det som användes i lördags, dvs. vigselprogram, festprogram, bordsplaceringskort, gästbok och lite smyckning på honörsbordet :) Nedan kommer det...
Tack än en gång alla underbara och för er som undrar så går det faktiskt om man själv vill ha inbjudninngskort eller något annat att beställa det av mig. Beroende på hur många det ska vara får man vara ute i tid då det tar ett tag och vi måste kanske träffas för att få till designen så att ni blir nöjda!! Vilket är det viktigaste för mig :)
Kram på er och ta hand om er!

Semestern snart slut...

Det har varit lite dålig aktivitet av mig här på bloggen men det beror på att jag haft semester och fullt upp med massa hemma och hittat på andra saker :)
Bjuder dock på en skylt som var studentpresent i början på sommaren :)
Nu blir det snart ändring på det för nu börjar vardagen igen på måndag, i alla fall en vecka tills det är dags för lite ledigt igen... Ligger lite beställningar och väntar på mig som jag snart ska ta tag i. Kommer upp bilder när de är klara och levererade :)
Hoppas ni har/haft en skön sommar, idag är det dock perfekt pysselväder då det regnar ute.
Kram på er

RSS 2.0